Reserveer direct!

Stuur een mail naar:
info@appartement-provence.nl

prijzentabel
1 november t/m 30 april €  350
1 mei t/m 30 juni en
1 september t/m 31 oktober
€  500
1 juli t/m 31 augustus €  600


Belangrijke informatieBinnenkort gaat u genieten van een vakantie op het landgoed Château des Gipières in Montbrun-les-Bains. Om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken, vindt u hierbij praktische informatie over de studio’s, het Château en de mogelijkheden in de omgeving.

Adres
Château des Gipières
5186 Plâtrières
26570 Montbrun-les-Bains
Frankrijk
Klik hier
voor de routebeschrijving

Aankomst
Op de aankomstdatum kunt u zich tussen 15.00 uur en 19.00 uur rechtstreeks melden bij de beheerders (een Frans echtpaar) van het landgoed. Zij hebben een kantoor in Château des Gipières, na binnenkomst aan uw linkerzijde. U moet zich dus niet melden bij de receptie bij de tennisbanen. U ontvangt na betaling van uw borg (€200,-) van de beheerders de sleutel van uw studio en de code van de voordeur van het kasteel. Indien u een linnenpakket heeft gereserveerd dan ligt dit hier klaar voor u. Als u bij binnenkomst onvolkomenheden in de studio aantreft, adviseren wij u dit direct te melden bij de beheerders.

Vertrek
Op de vertrekdatum kunt u tot 10.00 uur uitchecken bij de beheerders. Na afgifte van uw sleutels en een eindcontrole van de studio zal u uw borg terug ontvangen.

Bereikbaarheid conciërge
Het conciërge-echtpaar (Jesica en Cyril Falques) is bereikbaar op + 33 490 641 791 (mobiel Jessica: +36 613 073 816)

Sleutels
U ontvangt bij aankomst van de conciërge de code van de voordeur van het kasteel en twee sleutels, één om de studio binnen te komen en de tweede voor de deur van de zij-ingang van het kasteel op de 1ste verdieping, welke toegang geeft tot het terras van het restaurant. Het is belangrijk dat u de glazen deuren altijd sluit.

Toegangspoort
Om de toegangspoort van het park te openen dient u een code in te toetsen: 4545A. De conciërge verstrekt u de code van de voordeur van het kasteel.

Schoonmaak
Er geldt een verplichte eindschoonmaak voor de studio’s. De kosten hiervoor bedragen 20 euro en deze zijn bij reservering reeds voldaan. De studio dient opgeruimd en netjes achter gelaten te worden. De koelkast dient leeg te zijn bij vertrek.

Bedlinnen
In de woonkamer staat een tweepersoonsbed. Er zijn dekens in de studio aanwezig. Het is mogelijk een bedlinnenpakket te reserveren voor 15,00 euro per week. Reservering dient u te doen bij de conciërge. Afhalen en betaling van het linnen verloopt via de conciërge. Indien gewenst kunt u tegen betaling de bedden voor aankomst laten opmaken.

Badlinnen
Er is geen badlinnen in de studio aanwezig. Het is mogelijk een badlinnenpakket (2 kleine en 2 grote handdoeken) te bestellen voor 5,00 euro per persoon per week. Reservering dient u te doen bij de conciërge. Afhalen en betaling van het linnen verloopt via de receptie.

Keukenlinnen
Er is geen keukenlinnen in de studio aanwezig. Het is mogelijk een keukenlinnenpakket (handdoek, theedoek en doekje) te bestellen voor 3,50 euro per verblijf. Indien u keukenlinnen heeft besteld, wordt dit pakketje bij ontvangst door de conciërge overhandigd. Na afloop kunt u deze bij het uitchecken betalen.

Extra bed/babybed
Indien u een extra bed of babybed heeft gereserveerd dan is dit bij aankomst aanwezig in de studio. Mocht u ter plaatse behoefte hebben aan een extra bed of babybedje dan kunt u de conciërge raadplegen of dit nog beschikbaar is.

Internet
Voor eigen laptop is er tegen een geringe vergoeding draadloos internet beschikbaar. Informatie hierover krijgt u van de conciërge.

Roken
Roken is in het Chateau niet toegestaan. Geen vuur in het park.

Zwembad
Het omheinde zwembad (25 x 10m) is geopend van 9 uur ‘s ochtends tot zonsondergang. Het gebruik van de ligbedden is gratis. Een parasol is in de studio aanwezig.

De studio
De studio’s zijn van alle gemakken en comfort voorzien. Zo is er o.a. een TV (satelliet) en een dvd-speler. De woonkamer heeft een zit- en eethoek. Standaard bechikt de studio over een tweepersoonsbed dat opklapbaar is en verdwijnt in de wandkast (200*160 cm.). De kitchenette is voorzien van een elektrisch kooktoestel, koelkast met vriesvak, oven, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. De badkamer heeft een massagebad, douche, wastafel, toilet en haarföhn.

Parkeren
Château des Gipières beschikt over parkeermogelijkheid op het park. Na aankomst kunt u uw auto even voor de ingang van het Château parkeren om uw bagage uit te laden. Voor de rest van uw verblijf is er parkeerplaats beschikbaar bij de ingang van het park tegenover de tennisbanen. De parkeerplaatsen voor het restaurant zijn gereserveerd voor de klanten van het restaurant en Villa des Gipieres.